YO YO

YO YO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 353 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yo Yo. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 8:01 Inkvisring te vies, sushi te vies nooit meer
13 mei 2022 om 18:50 Hij mag volgende x in me huis komen en doggy geven
27 apr 2022 om 19:28 Heerlijk verse sushi en redelijk snel bezorgd. Is zeker niet de laatste keer!
12 apr 2022 om 21:08 Met de bestelling die ik had. Ben ik van mening dat er wel twee flesjes soja saus bij hadden gemogen. Sushi was goed!
27 mrt 2022 om 19:30 Heerlijk gegeten! Zoals altijd. Zowel de sushi als de pokebowls zijn vers en lekker. Aanrader.
15 mrt 2022 om 22:50 Helaas bijna 2 uur moeten wachten op mijn eten.. we echt bizar lang. Kreeg geen eens een excuus toen ik belde. Garnalen waren helemaal uitgedroogd en koud
6 mrt 2022 om 15:05 Waardeloos! Bezorging niet conform Afspraak! Belde op en er werd me verteld dat het eten onderweg was. 30 min later nog geen eten. De pokebowl ging wel de sushi was waardeloos. Nooit meer voor ons!
28 feb 2022 om 7:44 Heerlijke sushi en pokebowls. Alles is zo vers en smaakvol. Al een paar keer besteld hier, en zullen we zeker vaker gaan doen.
23 feb 2022 om 19:31 er staat op de bon dat als je meer dan € 30,00 besteld dat je iets extra's erbij krijgt maar dat was helaas niet het geval. We hadden voor € 37,95 besteld. Misschien dat we het de volgende keer krijgen. Maar het eten was erg goed.
18 feb 2022 om 22:46 Tijdens de storm besteld. Langere bezorgtijden dan aangegeven, maar toch super dat ze de storm hebben getrotseerd! Prima pokebowl!
16 feb 2022 om 19:24 Alles was weer lekker, bezorging was perfect nadat we 1 ice tea green niet gekregen hadden kwamen ze het alsnog binnen no time afleveren. TOP
11 feb 2022 om 9:42 Echt héérlijk gegeten!