YO YO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 412 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yo Yo. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 12:51 De sushi viel uit elkaar en de stukjes vis boven op de sushi waren gummy of hard. Na de maaltijd direct last van de maag. De een heeft binnen anderhalf uur overgegeven en de ander had last van diarree. De pokebowls hier zijn wel lekker de sushi niet!
30 nov 2022 om 21:11 Het was te vroeg maarja beter dan te laat
26 nov 2022 om 1:18 Bezorgtijd vond ik wel lang duren, maar eten was heerlijk! Een van de betere sushi’s in Gouda. Wel een vriendelijke bezorger.
22 nov 2022 om 14:35 Amazing
21 nov 2022 om 20:44 Het eten was lekker. We hadden een bestelling om 16.15 geplaats met als gekozen bezorgtijd 17.30. Helaas kwam het eten pas om 17.50. Bezorger bood al rennend excuses aan ivm file. Eten was lekker maar niet heel warm. Yakitori spiesjes waren top.
21 nov 2022 om 7:24 Heb mijn nieuwe favoriete sushi shop gevonden.
22 okt 2022 om 16:46 Bezorger stond bij het verkeerde huis. Belde mij. Na het opgezocht te hebben kwam hij toch bij mij bezorgen. Sushi was perfect
19 okt 2022 om 19:03 De sushi was erg lekker en zag er goed uit. De bezorging duurde wel erg lang. Rond 18:00 besteld en pas om 19:30 gekregen... Er heeft ruim een halfuur gestaan dat het "zo" zou komen, wat dus niet het geval was.
17 okt 2022 om 21:19 Bezorgtijd is altijd wat lang, maar geven ze wel duidelijk van te voren aan. En de bezorger is wel altijd vriendelijk! als je eenmaal de sushi eet maakt dat alles goed; zo lekker en vers!
16 okt 2022 om 20:54 Heelrijk vers en zo lekker
5 okt 2022 om 23:45 De Veggie pokebowl is zo heerlijk net als de Tori Karaage. Japanse kipfilet. Yo Yo is geweldig en een vriendelijke bezorger.
2 okt 2022 om 19:33 Sashimi salade bestond meer uit ijsbergsla en saus. Niet voor herhaling vatbaar. De sushi was lekker !